top of page

Over Mastique
 

Mastique is een kleine online groothandel van desserts en delicatessen die in eigen keuken worden geproduceerd.

De kwaliteit van onze producten is uitermate geschikt voor zowel particulieren als horeca-bedrijven.

Wij nemen uw tijdrovende mise en place uit handen, of zorgen ervoor dat u als particulier horeca-kwaliteit op tafel kunt zetten!

Missie en visie

Mastique is dé webshop voor horeca-bedrijven die niet alle gerechten zelf kunnen maken maar tóch voor huisgemaakte kwaliteit willen gaan! Daarnaast biedt Mastique haar producten ook aan bij particulieren, aangezien onze visie is dat je de kunst van kwalitatief hoogstaand voedsel moet delen met alle mensen die hiervan willen genieten.

 

Mede daardoor is onze slogan: Made to share!

De naam Mastique

De naam Mastique is afgeleid uit verschillende woorden in verschillende talen, zoals hieronder beschreven:

Maastricht (Nederlands) - Mastique is opgericht in Maastricht

Unique (Engels) - onze producten zijn uniek.

Mastiquer (Frans) - betekent kauwen.

Mastiek maken (Vlaams) - dit houdt in dat je voorbereidingen treft in de keuken.

Over Len Raguin
Ik ben Len Raguin en ik ben 28 jaar oud. Ik ben geboren in Aken (Duitsland) en ben opgegroeid in Kerkrade. Op mijn 18e ben ik verhuisd naar Maastricht voor mijn opleiding aan de Hotel Management School Maastricht. Ik heb hier de afgelopen jaren, met uitzonderingen voor twee stages in Franschhoek (Zuid-Afrika) en Amsterdam, met heel veel plezier gewoond. Naast mijn opleiding ben ik een simpele hobbykok die zijn hobby tot beroep heeft gemaakt, ik werk inmiddels al jarenlang als professionele kok. In Zuid-Afrika ben ik verliefd geraakt op zelfgemaakte desserts en andere lekkernijen, zolang ze maar niet in fabrieken worden gemaakt.

Mastique & me
Als jonge puber ben ik begonnen met werken in de afwaskeuken van een restaurant, om voor het eerst mijn eigen geld te verdienen. Gaandeweg verdween de uitdaging als afwasser en kreeg ik steeds meer interesse in de andere kant van de keuken, het bereiden van gerechten. Met veel enthousiasme en ambitie heb ik de daarop volgende jaren als kok in de keuken gewerkt en heb ik mijzelf kunnen ontwikkelen. Daarnaast ben ik begonnen aan mijn opleiding aan de Hotel Management School in Maastricht. Tijdens mijn studie heb ik de kans gekregen om veel inspiratie op te doen en nieuwe technieken te leren tijdens mijn keukenstage in een restaurant in Zuid-Afrika. Mijn ouders zijn afkomstig uit Frankrijk en Duitsland en ik ben opgegroeid in Nederland, waardoor ik met veel verschillende keukens ben opgegroeid. Mastique is het resultaat van veel ambitie, perfectionisme en inspiratie uit veel verschillende landen waar kwaliteit van producten hoog in het vaandel staat.

AirBrush_20200517044859.jpg
bottom of page